Art kino Odeon Art kino OdeonDekliščina

Bridesmaids, 2011, ZDA


Režija: Paul Feig
Jezik: angleški

Igrajo: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Ellie Kemper, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey, Jon Hamm

komedija, 2h5min

19.4.2016 ob 20.30 FILM FLOW


Simpatična Annie nikakor ne najde prave sreče v ljubezni in službi, zato z upanjem na nekaj dodatnega veselja sprejme prošnjo prijateljice, da bi prevzela vlogo glavne družice na prihajajoči poroki. Toda ob tem ne računa na dolg seznam opravil, ki jih mora organizirati, dodatne preglavice pa ji povzročajo preostale družice, ki ji na vsakem koraku grenijo življenje. Ko se skupaj odpravijo na dekliščino v Las Vegas, Annie doživi najhujšo nočno moro svojega življenja.

FilmFlow je podkast o filmu in popularni kulturi. Na internetne valove se je prvič priklopil januarja 2014. V Art kinu Odeon v Izoli se bo enkrat mesečno, od januarja do aprila 2016, odvila serija filmskih večerov, na katerih se bo FilmFlow skupaj z gledalci odpravil na filmsko ekskurzijo v svet žanra, in pokomentiral film.

V Izoli bomo namreč gledali in se pogovarjali o delih, ki so v zadnjih letih razbila kalupe, veljavne že od samih začetkov žanrske zgodovine, filme, ki so spisali nova pravila in v moderno žanrsko produkcijo vdihnili svež cinefilski zanos.