Art kino Odeon Art kino Odeon

Klub

KLUB LJUBITELJEV DOBREGA FILMA

V okviru ART KINA ODEON, ki je član Art kino mreže Slovenije (združenje mestnih kinematografov in prikazovalcev kakovostnega in umetniškega filma Slovenije), deluje Klub ljubiteljev dobrega filma. Namen kluba je združevanje ljubiteljev umetniškega filma, izmenjava izkušenj, širjenje in promoviranje filmske kulture in omogočanje dostopa do kvalitetnih umetniških filmov. Klub ljubiteljev dobrega filma tako odpira prostor tovrstni prezrti kinematografiji in si prizadeva za vzgajanje filmskega pogleda, ki ni »spektakelsko« inhibiran. V naš spekter delovanja sodi tudi organizacija različnih filmskih kulturnih dogodkov, debat, srečanj, ki kvalitetno prispevajo k dvigovanju filmske ponudbe na slovenski obali.

Člani kluba imajo vrsto praktičnih ugodnosti:

- popust pri nakupu kino vstopnic v Art kinu Odeon Izola,

- brezplačen obisk vseh kino predstav v sklopu filmskega ciklusa »Kino v živo«,

- ogled filmskih klubskih kino predstav, ki niso na rednem sporedu,

- mesečno obveščanje o sporedu Art kina Odeon Izola in prireditvah v organizaciji Centra za kulturo, šport in prireditve Izola.

Letna članarina znaša 15,00€.

Prijava:
V Klub ljubiteljev dobrega filma se lahko prijavite pri blagajni Art kina Odeon. Izpolnjeno PRIJAVNICO lahko pošljete tudi na Art kino Odeon Izola Kraška 1, 6310 Izola s pripisom Klub. Vašo člansko izkaznico boste prejeli ob plačilu članarine pri blagajni.