Art kino Odeon Art kino Odeon

Krudovi: Nova doba

The Croods 2, 2020, ZDA


Režija: Joel Crawford
Jezik: sinhronizirano v slovenščinoanimirani film, 01h36min

16.10.2021 ob 16:00 Kino vetrnica
17.10.2021 ob 16:00 Kino vetrnica


Krudovi potrebujejo nov kraj za življenje in tako se prva prazgodovinska družina odpravi v svet iskat varnejši kraj za svoj dom. Ko odkrijejo idilièen obzidan raj, ki ustreza vsem njihovim potrebam, so preprièani, da so njihovi problemi rešeni – razen ene stvari. Tam že živi druga družina, Boljširod (Bettermans). Boljširodovi (poudarek na »boljši«) so s svojo dodelano hišico na drevesu, neverjetnimi izumi in namakalnimi hektari svežih pridelkov na evolucijski lestvici kar nekaj korakov pred Krudovimi. Ko Krudove v svoj dom sprejmejo kot prve goste na svetu, napetosti med njimi kmalu dosežejo prelomno toèko. In ko se zdi, da je vse izgubljeno, bo nova grožnja obe družini pognala v epsko pustolovšèino zunaj varnih zidov in ju prisilila, da sprejmeta medsebojne razlike, si pomagata in skupaj skujeta prihodnost.

Po sedmih letih se na velika platna vrača prazgodovinska družina Krudovi, ki je preživela marsikatero nesrečo in nevarnost, zdaj pa se bo morala soočiti z nečim, kar jo bo pretreslo še bolj – druga družina, ki je precej naprednejša od njih.

Animirano pustolovščino je režiral Joel Crawford, ki je sodeloval pri mnogih animiranih filmih studia DreamWorks Animation (med njimi franšiza Kung Fu Panda in Troli), producent pa je Mark Swift.

Že znanim izvirnim glasovom – oče Grug (Nicolas Cage), mama Uga (Catherine Keener), uporniška najstniška hčerka Ip (Emma Stone), njena simpatija Fant (Ryan Reynolds), sin Klump (Clark Duke) ter Oma (Cloris Leachman – se pridružijo novi, in sicer Peter Dinklage kot oče Phil Betterman, Leslie Mann kot mama Hope Betterman in Kelly Marie Tran kot njuna hčerka Dawn.

Zaradi lažje koordinacije in omogočanja varnosti vseh obiskovalcev prosimo, da rezervirate svoj sedež:
- na gsm: 051 396 283 ali
- email: info@odeon.si
- zasebno FB sporočilo na Art kino Odeon izola

Za obisk kinodvorane pa je potrebno še sledeče:
- obvezna maska
- obvezno PCT potrdilo (ali o opravljenem cepljenju, ali o prebolelosti ali pa z negativnim izidom testa)