Art kino Odeon Art kino Odeon

Ribbit

Ribbit, 2014, Malezija, ZDA


Režija: Chuck Powers
Jezik: sinhronizirano v slovenščino

Igrajo: Sean Austin, Ali Astin, Tim Curry, Valentine Cawley, Sonny Franks, Cherami Leigh, Lydia Lubon, Russell Peters, Chuck Powers, Carey Van Driest

animirani film, 1h28min

28.11.2015 ob 16.00 KINO VETRNICA
29.11.2015 ob 16.00 KINO VETRNICA


Globoko v amazonskem gozdu živi žabec z nenavadnimi težavami: ne mara skakanja in ne prenese vode. V iskanju svojega življenjskega poslanstva se s prijatelji odpravi na pot po reki, nesrečna hipnoza pa ga prepriča, da je zgolj v žabo začaran princ. Da bi našel in rešil svojo princeso, se zabavni žabec poda med ljudi, na nepozabno pustolovščino, polno nevarnosti, akcije in smešnih nezgod.

Prisrčna zgodba o žabcu s krizo identitete in njegovem iskanju bistva življenja…

Žabec Ribbit že vse življenje čuti, da je drugačen od drugih žab. Ne mara vode, ne mara skakanja, njegovo telo pa je za povrh posejano še z rdečimi pegami. Ker bi se na vsak način rad vklopil v družbo in našel bistvo življenja, se s svojo najboljšo prijateljico, veveričko Sandy, odpravi na izjemno popotovanje skozi veličastni amazonski deževni pragozd. Po smešnem naključju se Ribbit znajde pod hipnozo in začenja verjeti, da je človeški princ, ujet v telesu žabca. Ker je prepričan, da zdaj razume, zakaj je drugačen, se poda v iskanje princese, katere poljub naju bi rešil vse njegove težave.

Ribbit je resnično globalen projekt, ki je nastajal v Kaliforniji, Maleziji, Indiji ter Hongkongu.