Art kino Odeon Art kino Odeon

Air

Air, 2023, ZDA


Režija: Ben Affleck
Jezik: angleščina

Igrajo: Ben Affleck, Matt Damon, Viola Davis, Jason Bateman, Jessica Green, Gustaf Skarsgard, Chris Messsina, Chris Tucker

drama, 01h52min

06.04.2023 ob 19:00
07.04.2023 ob 19:00
08.04.2023 ob 19:00
09.04.2023 ob 19:00


Režiser Ben Affleck predstavlja legendarno poslovno zgodbo, ki je zaznamovala svet. … “Nekaterim legendam je usojeno leteti”. Oskarjevska ekipa z Benom Affleckom in Mattom Damonom na čelu, v filmu o eni najvplivnejših športnih znamk na svetu.

Napovednik: https://www.youtube.com/watch?v=pytylNjsaeU

Zgodba o legendarni supergi, ki je navdušila Jordana in „rešila” Nike. Film nas popelje nazaj v osemdeseta leta, kjer Matt Damon upodablja lik Sonnyja Vaccara, zasluženega za pospis donosne pogodbe s takrat mladim košarkarskim zvezdnikom Michaelom Jordanom. Ben Affleck nastopa v vlogi soustanovitelja Nike, legendarnega Phila Knighta, Jason Bateman je v vlogi Roba Strasserja – njegovega direktorja marketinga, Viola Davis pa v vlogi brezkompromisne matere, ki se zaveda vrednosti neizmernega talenta svojega sina – košarkarskega fenomena, ki bo postal največja športna legenda vseh časov. V filmu spremljamo Vaccarovo prizadevanje, da bi pridobil zaupanje Jordanove družine, trenerjev in najožjih sodelavcev z namenom, da prepriča takrat še mlado vzhajajočo zvezdo lige NBA v podpis partnerske pogodbe – ravno tiste, ki je Nikeu zagotovila položaj največje znamke športnih oblačil in obutve vse do danes.

Predprodaja kart: Galerija Alga.