Art kino Odeon Art kino Odeon

Izganjalci duhov: Zapuščina

Ghostbusters: Afterlife, 2020, ZDA


Režija: Jason Reitman
Jezik: angleščina

Igrajo: Bill Murray, Paul Rudd, Mckenna Grace, Annie Potts, Finn Wolfhard, Carrie Coon, Sigourney Weaver

komična akcija, 02h04min

25.11.2021 ob 20:00
26.11.2021 ob 20:00


Oboževalci legendarnih izganjalcev duhov bodo končno prišli na svoj račun, saj bo prihodnje leto v kinu nadaljevanje kultne znanstveno-fantastične franšize, in delček tega, kar nas čaka, nam že zdaj razkriva pravkar objavljeni prvi napovednik filma.

Film Izganjalci duhov: Zapuščina (Ghostbusters: Afterlife) se vrti okoli globoko zakopanih skrivnostih o preteklosti neke družine in malega mesteca. To je zgodba o materi samohranilki, ki pride z otrokoma v mestece, kjer se začnejo dogajati nenavadne stvari. Družina kmalu začne odkrivati lastne vezi s prvotnimi izganjalci duhov in skrivno zapuščino, ki jo je zapustil dedek.

Izganjalci duhov (Ghostbusters) je ameriška fantastična komedija iz leta 1984 o štirih znanstvenikih, ki s posebno opremo lovijo duhove po New Yorku. To je bil najuspešnejši film leta (samo v ameriških kinematografih je zbral kar 239 milijonov dolarjev), leta 1989 pa mu je sledil drugi del. Danes že kultni Izganjalci duhov so se zapisali na številne sezname najzabavnejših in najboljših filmov 80. let prejšnjega stoletja.

Predprodaja vstopnic: Galerija Alga.

! OPOMBA – REZERVACIJE !
Dogodek bo potekal pod restrikcijami podanimi s strani Vlade Republike Slovenije in posledično je število mest omejeno!
Rezervacije sprejemamo na:
- elektronska naslova:
info@odeon.si ali tajnistvo@center-izola.si

- v obliki SMSa na tel.št: 070 894 788