Art kino Odeon Art kino OdeonIzganjalci duhov

Ghostbusters, 2016, ZDA


Režija: Paul Feig
Jezik: angleški

Igrajo: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, Charles Dance, Michael Kenneth Williams, Chris Hemsworth

akcijska ZF komedija, 1h56min

5.9.2016 ob 19.00 PONEDELJKI ZA ZAMUDNIKE
19.9.2016 ob 19.00 PONEDELJKI ZA ZAMUDNIKE


Režiser neobrzdanih komedij Dekliščina, Drzni par in Vohunka po treh desetletjih na velika platna vrača kultne Izganjalce duhov. Raziskovanja nadnaravnih pojavov se tokrat lotita zvedava Erin in ukazovalna Abby, ki napišeta knjigo o resničnem obstoju duhov. Drzna teorija Erin stane prestižnega profesorskega mesta na univerzi, toda ko New York zajamejo nadnaravni pojavi, mora znova združiti moči z Erin. Na pomoč jima priskočita čudaška izumiteljica Jillian in zgovorna Patty, toda zlohotni demon Rowan jim je pripravil prav posebej grozljiva, zlobna in sluzasta presenečenja.

Izjemna pustolovščina, ko duhovi strašijo po New Yorku in pogumne znanstvenice in prijateljice združijo moči, da bi jih polovile.

Akcijsko komedijo je režiral Paul Feig, kar pomeni, da nas čaka obilo humorja, saj nas je prek malih zaslonov že pošteno nasmejal s serijami, kot sta Odbita rodbina in Pisarna, v kinu pa nas je zabaval s filmi, kot sta Dekliščina in Vohunka. V IZGANJALCIH DUHOV bo Feig združil vse elemente paranormalnih bitk, ki so bili značilni za izvirnik, z goro novih (pa tudi nekaj starih, a nam zelo znanih) likov. Melissi McCarthy in Chrisu Hemsworthu so se v glavnih vlogah pridružile tudi Kristen Wiig, Kate McKinnon in Leslie Jones, v stranskih vlogah pa nastopajo Andy Garcia, Michael Kenneth Williams, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver in Bill Murray.

Scenarij za film je s Feigom podpisala Katie Dippold, ki je z njim že sodelovala pri akcijski komediji Drzni par z Melisso McCarthy in Sandro Bullock. Ob povsem novi igralski zasedbi in povratku priljubljenih starih likov ne gre dvomiti, da nas poleti čaka reševanje sveta, kakršnega doslej še nismo videli.